Krachtige leeroplossing

Blended leren is een krachtige leeroplossing waarbij we online leren combineren met klassikaal leren. Met blended leren heb je het beste van 2 werelden: eerst in een e-learning op eigen tempo kennis vergaren en vervolgens vaardigheden inoefenen samen met een groep collega´s.

Voordelen e-learning

Het voordeel van ons blended-learning programma is dat je kennis op elke tijd, en op elk moment in je eigen tempo kunt opdoen. De E-learning component maakt het heel makkelijk informatie nog een keer na te lezen als je denkt "Hoe zat dat ook alweer?". Daarnaast is het e-learning deel tijdbesparend: er is geen reistijd en er wordt veel minder tijd besteed aan allerlei zaken die in een trainingsruimte wel spelen.

Effectief trainen

Doordat in de e-learning de theorie en het handelingskader al op eigen tempo behandeld is, kunnen we tijdens de training maximaal aandacht besteden aan het inoefenen van vaardigheden met een trainingsacteur.

Hierdoor kunnen we in een kort tijdsbestek toch maximaal resultaat bereiken. Zeker als wij binnen uw organisatie veel groepen moeten trainen in Omgaan met Emotie en Agressie, is blended learning een goede optie.

Het levert u een forse tijdsbesparing op.