Expertise

DWTA is opgericht in 1998 en is gespecialiseerd in Sociale Veiligheid en Professionele Communicatie. Onze expertise op het gebied van Radicalisering en Agressie en Geweld wordt inmiddels zelfs landelijk erkend. Regelmatig wordt directeur Arjan de Wolf gevraagd zijn gedragswetenschappelijke visie te geven op complexe vraagstukken binnen het sociaal veiligheidsdomein. Als netwerkorganisatie werken wij samen met gespecialiseerde netwerkpartners. Per opdracht stellen wij een team samen dat het meest geschikt is voor uw opleidingsvraag.

Klantenkring

Onze expertise zie je ook terug in onze klantenkring. DWTA is er trots op dat zij al jaren een betrouwbare partner is voor gerenommeerde bedrijven als de Nationale Politie, het GVB, de ACTA, het RDW, diverse Veiligheidshuizen en diverse gemeenten. Zij zien ons als een stevige opleidingspartner voor hun opleidingsvraagstukken. Wij zijn samenwerkingspartners van Stichting School en Veiligheid en van het Rijksopleidingsinstituut tegengaan Radicalisering.

Praktijkgericht

Uitgangspunt is dat ons product toepasbaar moet zijn in uw praktijk. Wij verdiepen ons daarom in uw praktijk. Daarnaast kijken we met een gedragswetenschappelijke bril naar uw opleidingsvraagstuk. We vormen gedragswetenschappelijke inzichten om tot concrete, begrijpelijke en realistische technieken die uw medewerkers ook echt kunnen toepassen.

CRKBO Certificering

DWTA is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs gecertificeerd als onderwijsinstelling. DWTA voldoet hiermee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Een stevige kwalitatieve audit gaat vooraf aan de certificering. Organisaties die voldoen aan de eisen van de audit zijn een erkende instelling ten aanzien van de BTW-wetgeving. Deze regels bepalen dat niet bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is. DWTA is dus een gecertificeerd kwaliteitsgericht opleidingsinstituut, dat vrijgesteld is van BTW heffing voor het uitvoeren van trainingen.

CRKBO Certificering